Team

Dirk-Jan Sikking

“Ik kan het verschil maken voor iemand met klachten en stress”

“Chiropractie kijkt verder dan de klacht die een patiënt benoemt. Als chiropractor zet ik de klacht in perspectief en behandel ik het geheel en niet alleen de klacht. Ik geef korte termijn én lange termijn verbetering en kan op dus op die manier een verschil maken in het leven van iemand die door acute en chronische klachten stress ervaart. Mijn werkdag is geslaagd als ik de praktijk afsluit met het gevoel dat ik mijn patiënten die dag een goede behandeling heb gegeven. Dat ik goed naar ze heb geluisterd, ik een behandeling heb geboden en ze met concrete tips naar huis heb laten gaan. Zelf zorg ik dat ik elke dag voldoende beweeg en regelmatig sport. Zaken die ik niet per se zelf hoef te doen, besteed ik uit zodat ik zo weinig mogelijk stress ervaar en een goede balans heb tussen werk en privé.”

Jan Boersma

“Uitgangspunt van de behandeling is om samen te werken aan langdurig herstel”

Jan Boersma woonachtig in Utrecht is opgegroeid in Woudenberg. Hij studeerde Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht en werkte na zijn afstuderen twee jaar in een praktijk in Utrecht Leidsche Rijn. Al snel kwam hij tot de conclusie dat hij zich verder wilde verdiepen en specialiseren en besloot daarom de geïntegreerde master Chiropractie te gaan volgen aan de University of South Wales in Cardiff in Wales alwaar hij in 2020 afstudeerde. Samen met het team Chiropractie Utrechtse Heuvelrug werkt hij nu met veel enthousiasme aan het herstel van menig patiënt en kijkt er naar uit ook u hierin te kunnen ondersteunen.

Ineke Weima

‘’Door verandering is er weer tijd voor groei”

Ineke is massage specialist en woonachtig in Woudenberg. Hier heeft ze 12 jaar met veel plezier een eigen massagepraktijk gehad.
De afgelopen jaren heeft ze veel klanten van hun klachten af kunnen helpen.

Naast sportmassage heeft ze nog vele opleidingen en cursussen gevolgd om haar kennis te vergroten over lichamelijke gezondheid.
Per 01 januari 2023  komt ze het team van Chiropractie Utrechtse Heuvelrug versterken, waar ze onwijs veel zin in heeft.

“Het goed samen kunnen werken met collega’s met de korte lijntjes onderling zijn essentieel als er overleg noodzakelijk is over de behandeling van patiënten.
Daarnaast is het mooi om complementair te kunnen werken.
Het is mooi dat we deze combinatie nu aan kunnen bieden zodat we de mensen nog beter kunt ondersteunen in hun herstel. “

Kom je voor een fijne ontspanning massage of liever een op maat gemaakte klacht gerichte massage. Informeer hier naar de mogelijkheden.

Judith diGristina

“Bij mij is het glas altijd halfvol.” 

Judith maakt sinds kort onderdeel uit van Chiropractie Utrechtse Heuvelrug en is zelf woonachtig in Leersum.

Ze is getrouwd met Armando en moeder van 2 volwassen dochters. Ze omschrijft zichzelf als een levensgenieter die houdt van lekker eten, een mooi glas wijn, muziek en reizen. Als praktijkassistent zal ze patiënten met een glimlach ontvangen en zorgen dat iedereen zich op hun gemak kan voelen in de praktijk. Verder beantwoord ze vragen, maakt ze nieuwe afspraken en is ze het eerste aanspreekpunt van de praktijk. Ze gaat deze uitdaging vol enthousiasme aan en ziet er naar uit om u te mogen begroeten in de praktijk. 

Ervaringen